#550. Blogger.com Technical Problems

May 22, 2010  •  Leave a Comment
Not sure if the problem is with Blogger.com or if I'm suddenly doing something wrong but I'm not able to upload (using the link option) photos to my blog at this time. I get the upload screen and use the link option but once I push the UPLOAD button I go to the next screen but never get the preview or the required DONE button. Any ideas?

Anyway I'll continue to try and figure out the problem so I can get back to the business of posting images. :-)

Comments

No comments posted.
Loading...

Click on any image to be taken to my gallery where you can explore purchasing options such as prints, standouts, gallery wraps, optional framing and mounting.  Image metadata can also be found in the gallery.

(The Barry Armer Photography watermark will of course not be printed on your image.)

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May June July August September October (20) November (26) December (18)
January (3) February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December